Det här receptet hittade jag på köket.se och kommer från Roy Fares. Jag tyckte det blev för mycket marängsmörkräm så jag sparade och spritsade ovanpå rulltårtsbitarna och gjorde små minibakelser av rulltårtan.
Det här receptet på kexchokladpaj med vaniljkesella och färska jordgubbar är enkel att göra. Sött pajskal med lite syrligt innehåll toppat med jordgubbar. Fortsätt läsa →
Det här receptet kommer från buffé nummer 9 2011 och kocken Tommy Mullymäki. Receptet är för 6 personer. Ingredienser: cirka 800 gram äpplen 1 tsk kanel 2 tsk strösocker 1 krm flingsalt smör till formen Smuldeg: 125 g kallt smör … Fortsätt läsa →
Det här pajtäcket har jag växt upp med. Dessvärre har det en tendens att försvinna en del innan det ens kommer på pajen, så jag gör för det mesta dubbel sats. Ingredienser: 100 g smör eller margarin 3 msk strösocker … Fortsätt läsa →
Det här pajtäcket har min mamma alltid gjort de senaste åren. Det är väldigt enkelt att göra eftersom allt görs i kastrullen. Du kan använda vilka bär du vill till pajtäcket. Ingredienser: 175 g smör eller margarin 1dl strösocker 3 … Fortsätt läsa →