Dessa fantastiskt goda snittar passar såväl som tilltugg innan maten som till förrätt. Kan med fördel förberedas redan dagen innan. Fortsätt läsa

1 februari, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
1 februari, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Dessa fantastiskt goda snittar passar såväl som tilltugg innan maten som till förrätt. Kan med fördel förberedas redan dagen innan. Fortsätt läsa
1 januari, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Friterat tunnbröd med cheddarost och äppelcidermarmeland blir en garanterad succé. De är busenkla att göra och smakar alldeles underbart, en blandning av sött och salt – frasigt och mjukt. Fortsätt läsa
18 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Det här receptet på löjromsbomb gjorde jag första gången som förrätt till Nyårsafton. Eftersom det skulle vara lite finare gjorde jag var sin liten löjromsbomb. Receptet har jag hittat på Allt om Mat. Ingredienser 200 g philadelphiaost 2 dl creme … Fortsätt läsa
16 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Den här röran är egentligen ett recept till en kall laxpaj, men jag tycker den passar lika bra att ha i glas som förrätt eller tilltugg. Ingredienser: Så här gör du:
16 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Det här receptet på laxbollar har jag hittat på ICA. De är perfekta som tilltugg eller på buffébordet. De kan ätas med eller utan kavring. Ingredienser: 250 g kesella/kvarg 50 g rökt lax 1 dl hackad gräslök 0,5 tsk salt … Fortsätt läsa
16 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Laxrullar med pepparrot och gräslök är ett gott men enkelt tilltugg som du med fördel kan förbereda redan dagen innan. Fortsätt läsa
15 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Filodegsrullar med parmaskinka, parmesan och basilika är en garanterad succé. De gör sig perfekt som drinktilltugg och har en strykande åtgång, så gör många! Fortsätt läsa