Lisas recept

Mat och bak

Ananaspaj

| 0 kommentarer

Ananaspaj i portionsformar

Ananaspaj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8personer
Portioner
8personer
Ananaspaj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8personer
Portioner
8personer
Ingredienser
Pajdeg
Fyllning
Servreing
Portioner: personer
Instruktioner
Pajdeg
  1. Smält smöret och ställ det åt sidan.
  2. Blanda mjöl, socker och bakpulver i en stor skål. Häll över det av svalnade smöret och blanda till en deg. Det blir en ganska grynig massa.
  3. Tryck ut degen i en stor pajform eller flera mindre. Det går bra att använda en vanlig pajform, men går också bra att använda en springform med löstagbar botten.
Fyllning
  1. Lägg ananas, creme fraiche, socker, vaniljsocker och ägg i en skål och blanda ordentligt.
  2. Häll upp fyllningen i det pajskalet. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader i 30 minuter.
Servering
  1. Låt pajen svalna före servering. Servera med vaniljglass.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.