Lisas recept

Mat och bak

Baguett med pesto, prosciutto och honung

| Inga kommentarer

Enkelt tilltugg som går snabbt att slänga ihop.

20160430_175846

Baguett med pesto, prosciutto och honung
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
10stycken
Portioner
10stycken
Baguett med pesto, prosciutto och honung
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
10stycken
Portioner
10stycken
Ingredienser
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Skär baguetten i cirka 1 centimeter tjocka skivor.
  2. Om du vill ha lite frasigare botten kan du steka brödet i en stekpanna tills de fått lite färg.
  3. Bred på lite pesto på varje baguettskiva.
  4. Lägg på en halv skiva prosciutto på varje baguett.
  5. Smält honungen några sekunder i mikron så att den blir lite rinnig. Toppa med att ringla över honung.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.