Ingredienser
- 70g bresaola1 paket, 10 skivor
- 100g chevreostutan kanter
- 1dl creme fraiche
- salt
- peppar
- 30g pinjenötterrostade
- timjanfärsk
Portioner:
Instruktioner
Bresaolakorgar
- Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
- Sätt ner bresaola-skivorna i en muffinsplåt som klarar att göra 12 muffins samtidigt. Har du ingen muffinsplåt så går det bra att använda aluminiumformar för att forma korgarna.
- Sätt in i ugnen i 15 minuter tills bresaolan blir en ”chips-korg”. Ta ut, låt svalna.
Chevrekräm
- Mixa chèvre med crème fraiche slätt och smaka upp med salt & peppar. Skär bort kanten från osten innan du mixar.
- Rosta pinjenötterna i en torr panna på medelhög värme tills dem blir lite gyllene.
- Spritsa i lite lagom med chèvrekräm i varje korg
- Toppa med rostade pinjenötter & lite färska blad timjan. Toppa med flingsalt!
Drivs avWP Ultimate Recipe