Lisas recept

Mat och bak

Bresaolakorgar med chevrekräm och rostade pinjenötter

| Inga kommentarer

Bresalaokorgar med chevrekräm, rostade pinjenötter och timjan

Bresaolakorgar med chevrekräm och rostade pinjenötter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Bresaolakorgar med chevrekräm och rostade pinjenötter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
Bresaolakorgar
  1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
  2. Sätt ner bresaola-skivorna i en muffinsplåt som klarar att göra 12 muffins samtidigt. Har du ingen muffinsplåt så går det bra att använda aluminiumformar för att forma korgarna.
  3. Sätt in i ugnen i 15 minuter tills bresaolan blir en ”chips-korg”. Ta ut, låt svalna.
Chevrekräm
  1. Mixa chèvre med crème fraiche slätt och smaka upp med salt & peppar. Skär bort kanten från osten innan du mixar.
  2. Rosta pinjenötterna i en torr panna på medelhög värme tills dem blir lite gyllene.
  3. Spritsa i lite lagom med chèvrekräm i varje korg
  4. Toppa med rostade pinjenötter & lite färska blad timjan. Toppa med flingsalt!
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.