Lisas recept

Mat och bak

Chocolate Cookies med Non Stop

| 0 kommentarer

Det här receptet på Chocolate Cookie med Non Stop hittade jag på ICA:s webbplats. Det var även med som recept i Buffé nummer 10, 1998.

Chocolate Cookies med Non Stop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 1
You:
Rate this recipe!
Chocolate Cookies med Non Stop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 1
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en skål med elvisp eller i en matberedare så det blir en krämig smet.
  3. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda detta ordentligt till en seg massa.
  4. Klicka ut 1-2 msk smet beroende på hur stora du vill ha dem.
  5. Låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum så att de kan flyta ut lite. Placera ca 5 Non Stop-knappar på varje kaka.
  6. Grädda kakorna i ca 15 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.