Ingredienser
Dekoration
Portioner: personer
Instruktioner
- Smält smöret i en kastrull. Tillsätt vatten, mjölk, salt och socker och koka upp.
- Ta kastrullen från plattan och tillsätt lite mjöl i taget och rör samtidigt till degen är väl blandad.
- Rosta degen i kastrullen på medelhög värme samtidigt som du rör degen.
- Lägg degen i en bunke och låt svalna.
- Vispa upp äggen i en skål.
- Tillsätt lite ägg i taget i degen samtidigt som du vispar med en elvisp. Beroende på hur mycket vätska degen behöver kan du behöva ha i mer eller mindre än tre ägg.
- Fyll degen i en spritspåse med stjärntyll. Degen kan förvaras i kylen i några dagar.
- Värm upp en neutral olja i kastrull eller fritös till 170-180 grader. Spritsa ut degen nära oljans yta och klipp av den med en sax eller skär av den med en kniv i lagom långa längder. Fritera någon minut på varje sida. Ju tunnare du gör dem desto snabbare blir de klara.
Drivs avWP Ultimate Recipe