Lisas recept

Mat och bak

Dumlekakor

| 0 kommentarer

Dumlekakor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Dumlekolor är gott och Nobless kan jag sätta i mig en hel ask på egen hand, så Dumlekakor med Nobless kan ju inte bli annat än lyckat.
Portioner
24stycken
Portioner
24stycken
Dumlekakor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Dumlekolor är gott och Nobless kan jag sätta i mig en hel ask på egen hand, så Dumlekakor med Nobless kan ju inte bli annat än lyckat.
Portioner
24stycken
Portioner
24stycken
Ingredienser
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Blanda ihop alla ingredienser. Låt degen stå kallt i cirka 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Dela degen i 24 bitar, rulla till små bollar och lägg i aluminiumformar. Tänk på använda aluminiumformar som är något större än en nobless för att det ska bli snygga kakor.
  4. Tryck ner en dumlekola i varje kaka.
  5. Grädda mitten i ugnen i 10 minuter.
  6. Lägg genast på en nobless. Om kakorna har hunnit bli för kalla och noblessen inte smälter, ställ in kakorna på eftervärme med ugnsluckan öppen tills noblessen har smält.
  7. Ställ gärna in kakorna i kylen en stund för att stelna.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.