Lisas recept

Mat och bak

Fisk- och skaldjurssoppa

| 0 kommentarer

fisk- och skaldjurssoppa

Fisk- och skaldjurssoppa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Fisk- och skaldjurssoppa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Portioner: personer
Instruktioner
  1. Finhacka purjolök och gul lök. Riv vitlöken. Fräs löken några minuter i smör.
  2. Rör ner tomatpuré, salt, timjan, basilika och fräs i ett par minuter.
  3. Häll i vin och buljong. Koka i några minuter.
  4. Tillsätt grädde, creme fraiche och vatten och låt sjuda under lock i cirka 15 minuter.
  5. Ta fram och tina fisken. Skär fisken i kuber.
  6. Häll i fisken i grytan och sjud under lock i cirka 10 minuter. Smaka av med salt. Tillsätt räckorna precis innan servering.
  7. Servera med ris om du vill ha det lite matigare. Annars ett gott bröd.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.