Lisas recept

Mat och bak

Hallonpannacotta som dekoration

| 0 kommentarer

Det här receptet är minskat till en fjärdedel av ursprungsreceptet eftersom det inte krävs så många små kupoler för att dekorera en tårta eller paj. Därför blir det lite konstiga måttangivelser mot vad du kanske är van vid.

Hallonpannacotta som dekoration
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Hallonpannacotta som dekoration
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Lägg gelantinbladet i blöt i kallt vatten i minst 5 minuter.
  2. Koka upp hallon, grädde och socker. Tillsätt gelatinbladet och låt det smälta.
  3. Häll upp pannacottan i en silikonform och frys in. De går väldigt lätt att få ur formen när de är frysta och tinar snabbt.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.