Lisas recept

Mat och bak

Hamburgerbröd

| Inga kommentarer

Hamburgerbröd
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
20stycken
Portioner
20stycken
Hamburgerbröd
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
20stycken
Portioner
20stycken
Ingredienser
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lös upp jästen i mjölken. Tillsätt rumsvarmt smör och övriga ingredienser.
  3. Blanda långsamt i två minuter. Öka därefter hastigheten och blanda i ytterligare 4-5 minuter.
  4. Låt degen vila övertäckt i 30 minuter.
  5. Dela degen i 20 delar, 80 gram vardera. Rulla ihop till bollar och lägg på en bakplåt.
  6. Platta försiktigt till bröden och låt dem vila övertäckta i 2 timmar.
  7. Pensla med uppvispat ägg. Strö eventuellt på sesamfrön.
  8. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i cirka 8 minuter.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.