Lisas recept

Mat och bak

Ingefärsshot med citron och honung

| 0 kommentarer

Ingefärsshot med citron och honung

Ingefärsshot med citron och honung
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
1liter
Portioner
1liter
Ingefärsshot med citron och honung
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
1liter
Portioner
1liter
Ingredienser
Portioner: liter
Instruktioner
  1. Hacka eller riv ingefäran. Jag river i maskin med skalet på.
  2. Häll upp vattnet i en kastrull och lägg i ingefäran. Värm upp (men aldrig över 60 grader) i 20 minuter. Koka inte då det gör att delar av allt det nyttiga försvinner.
  3. Sila av ingefäran och blanda i honungen medan det fortfarande är ljummet.
  4. Låt svalna och pressa sedan i citronerna. Sila och häll i en flaska. Förvara i kylskåpet.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.