Lisas recept

Mat och bak

Kladdkaksgranar

| 0 kommentarer

kladdkaksgranar-2

kladdkaksgranar-1

Kladdkaksgranar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
16stycken
Portioner
16stycken
Kladdkaksgranar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
16stycken
Portioner
16stycken
Ingredienser
Kladdkaka
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smöra och bröa en form. Jag använder en rund springform som är 23 centimeter.
  3. Smält smöret.
  4. Blanda ihop ägg och socker lätt.
  5. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke.
  6. Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Häll i smöret och blanda.
  7. Häll upp i en form och grädda mitt i ugnen i cirka 25 minuter. Ta ut och låt svalna, gärna i kylskåpet eller frysen så blir det enklare att skära i bitar.
Montering
  1. Häll i några droppar karamellfärg i grädden. Vispa den så att den blir spritsvänlig.
  2. Dela kladdkakan i 16 bitar. Skär bortkanterna så att du får en rak kant i botten. Om du har miniglasspinnar så sätt i dem i botten på granen som stam.
  3. Spritsa ut grädden på granarna. Dekorera med strössel
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.