Lisas recept

Mat och bak

Knäckig rabarberpaj

| Inga kommentarer

Knäckig rabarberpaj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8personer
Portioner
8personer
Knäckig rabarberpaj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8personer
Portioner
8personer
Ingredienser
Portioner: personer
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  3. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt grädde och sirap och de torra ingredienserna.
  4. Ansa och skär rabarbern i mindre bitar. Lägg dem i en form, cirka 26 centimeter i diameter.
  5. Klicka på smeten och grädda pajen mitt i ugnen i cirka 40 minuter tills den fått färg.
  6. Servera med vaniljglass.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.