Lisas recept

Mat och bak

Krustader med västerbottenost

| Inga kommentarer

Alltså de här små godingarna är to die for. Gör många, de kommer att gå åt!

Krustader med västterbottenost
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
24stycken
Portioner
24stycken
Krustader med västterbottenost
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
24stycken
Portioner
24stycken
Ingredienser
Formar
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda ägg, crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg lite västerbottenost i botten på varje krustad.
  4. Fyll på med äggblandningen. Fyll inte ända upp, då kommer de svämma över.
  5. Grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter tills de fått färg. Ta ut och låt svalna
  6. Under tiden krustaderna är i ugnen, finhacka rödlöken och gräslöken.
  7. Toppa med en klick crème fraiche, finhackad rödlök, gräslök och stenbitsrom.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.