Alltså de här små godingarna är to die for. Gör många, de kommer att gå åt!
Ingredienser
Formar
- 1förpackning krustader(24 stycken)
Smet
- 2dl creme fraiche34%
- 2st ägg
- 100g västerbottenost
- salt och peppar
Topping
- 1st rödlökfinhackad
- gräslök
- stenbitsrom
- creme fraiche
Portioner: stycken
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda ägg, crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
- Lägg lite västerbottenost i botten på varje krustad.
- Fyll på med äggblandningen. Fyll inte ända upp, då kommer de svämma över.
- Grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter tills de fått färg. Ta ut och låt svalna
- Under tiden krustaderna är i ugnen, finhacka rödlöken och gräslöken.
- Toppa med en klick crème fraiche, finhackad rödlök, gräslök och stenbitsrom.
Drivs avWP Ultimate Recipe