Lisas recept

Mat och bak

Lavendelskorpor

| 0 kommentarer

Lavendelskorpor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Lavendelskorpor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret, häll över i en bunke och rör ner äggen.
  3. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner det i bunken.
  4. Forma degen till 3 längder och lägg dem på en plåt.
  5. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
  6. Ta ut dem och sänk temperaturen till 125 grader.
  7. Skär längderna i 1 centimeter tjocka skivor och lägg tillbaka dem på plåten.
  8. Torka skorporna i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.
  9. Stäng av ugnen och låt skorporna stå och torka i eftervärmen tills ugnen kallnat (eller över natten).
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.