Lisas recept

Mat och bak

LCHF frökex

| Inga kommentarer

LCHF frökex
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
LCHF frökex
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Blanda alla frön i en bunke. Tillsätt vattnet och täck. Ställ in i kylskåpet över natten.
  2. Smöra ett bakplåtspapper eller använd silikatmatta för att smeten inte ska fastna.
  3. Grädda mitt i ugnen i 1 timme.
  4. Bre ut ett tunt och jämt lager av frösmeten på plåten. Toppa med flingsalt.
  5. Sänk temperaturen till 100 grader och grädda ytterligare 1 timme. Om du vill skära fina bitar av kexen kan du göra det medan de fortfarande är lite mjuka.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.