Lisas recept

Mat och bak

Marinerade jordgubbar med honungsyoghurt

| 0 kommentarer

Marinerade jordgubbar med honungsyoghurt

Marinerade jordgubbar med honungsyoghurt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Marinerade jordgubbar med honungsyoghurt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Marinerade jordgubbar
Honungsyoghurt
Dekoration
Portioner:
Instruktioner
Marinerade jordgubbar
  1. Skölj, och skiva jordgubbarna. Lägg i en skål eller burk. Droppa över rosenvatten och honung. Vänd om så att det blandas väl. Låt stå i kylskåpet i några timmar.
Honungsyoghurt
  1. Vispa äggula, honung och vaniljsocker ljus och poröst.
  2. Vispa grädden. Vänd ner yoghurten och äggulesmeten. Blanda till en slät smet.
Montering
  1. Bryt kexen i bitar. Varva med jordgubbarna och honungsyoghurten. Garnera eventuellt med citronmeliss.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.