Lisas recept

Mat och bak

Miniscones

| 0 kommentarer

Scones med färskost och jordgubbsmarmelad är bara så gott.

Miniscones

Miniscones
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
24St
Portioner
24St
Miniscones
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
24St
Portioner
24St
Ingredienser
Portioner: St
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blandas ihop de torra ingredienserna. För bästa resultat blanda helst de torra ingredienserna i en matberedare eller med en elvisp så att mjölet blir finkornigt.
  3. Hyvla ner kallt smör och blanda samman till en smulig deg gärna i matberedare men annars för hand.
  4. Tillsätt vätskan och arbeta snabbt ihop till en deg gärna med maskin. Degen ska inte knådas eller överarbetas.
  5. Dela degen i 24 bitar och forma lätt med handen och lägg på en plåt med bakplåtspapper eller använd en kakplåt.
  6. Sätt in dem direkt i ugnen. Grädda mitt i ugnen i cirka 8-10 minuter.
Servering
  1. Servera med färskost och marmelad.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.