Lisas recept

Mat och bak

Mördegskakor med kanel och socker

| 0 kommentarer

Mördegskaka med socker och kanel

Mördegskakor med kanel och socker
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Mördegskakor med kanel och socker
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Mördeg
Topping
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda socker och kanel i en skål.
  3. Blanda ihop alla ingredienser i en matberedare. Låt mördegen gå ihop men arbeta den inte för länge.
  4. Dela degen i mindre bitar och rulla till bollar. Platta till och doppa i socker och kanelblandningen. Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter tills kakorna har fått färg.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.