Lisas recept

Mat och bak

Pepparkaksgrissini

| 0 kommentarer

Pepparkaksgrissini går snabbt att göra men känns lite trevligare att bjuda på. Fungerar lika bra att göra på hemmagjord som färdigköpt pepparkaksdeg.

pepparkakagrissini

Pepparkaksgrissini
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Pepparkaksgrissini
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Pepparkaksdeg
Glasyr:
Portioner:
Instruktioner
Pepparkaksgrissini:
  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Dela degen i små bitar om cirka 10g styck. Rulla ut degen till smala längder.
  3. Grädda i mitten av ugnen i cirka 5 minuter.
Glasyr:
  1. Vispa ihop äggvita med florsocker, gärna med elvisp. Häll i lite florsocker i taget tills du har fått en jämn glasyr som går att spritsa ut.
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.