Lisas recept

Mat och bak

Pinsa-bruschetta

| Inga kommentarer

Gillar du pinsapizza och bruschetta så är det här en helt fantastisk kombination. Funkar till frukost, lunch, mellis och som drinktilltugg.

Pinsa-bruschetta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Pinsa-bruschetta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Pinsapizzor
Fyllning alternativ 1
Fyllning alternativ 2
Topping
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 250 grader, över och undervärme.
  2. Välj om du vill göra fyllning 1 eller 2. Riv eller pressa vitlöken och blanda med antingen det flytande smöret eller crème fraiche.
  3. Bre ut fyllningen på pinsan.
  4. Grädda i mitten av ugnen i några minuter tills den fått fin färg. Ta ut och låt svalna lite på ett galler.
  5. Skär upp tomaterna.
  6. Toppa pinsan med tomater. Riv sönder mozzarellan och strö över. Lägg på basilika. Strö på lite flingsalt och dra några drag med pepparkvarnen.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.