Gillar du pinsapizza och bruschetta så är det här en helt fantastisk kombination. Funkar till frukost, lunch, mellis och som drinktilltugg.
Ingredienser
Pinsapizzor
- 1stycken pinsapizzorköp färdig eller gör själv
Fyllning alternativ 1
- 2msk flytande smör
- 1st vitlökriven
Fyllning alternativ 2
- 3msk creme fraiche
- 1st vitlökriven
Topping
- 200gram tomateri alla dess färger och former
- basilika
- flingsalt och peppar
- olivolja
- 1st mozzarella
Portioner:
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 grader, över och undervärme.
- Välj om du vill göra fyllning 1 eller 2. Riv eller pressa vitlöken och blanda med antingen det flytande smöret eller crème fraiche.
- Bre ut fyllningen på pinsan.
- Grädda i mitten av ugnen i några minuter tills den fått fin färg. Ta ut och låt svalna lite på ett galler.
- Skär upp tomaterna.
- Toppa pinsan med tomater. Riv sönder mozzarellan och strö över. Lägg på basilika. Strö på lite flingsalt och dra några drag med pepparkvarnen.
Drivs avWP Ultimate Recipe