Lisas recept

Mat och bak

Rabarberglass

| Inga kommentarer

Rabarberglass
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Rabarberglass
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Portioner: personer
Instruktioner
  1. Ansa och skär rabarbern i mindre bitar.
  2. Koka rabarbern med strösocker på medelhög värme. Koka tills rabarbern är mjuk.
  3. Mixa rabarbern och låt svalna.
  4. Vispa grädden lätt.
  5. Blanda ihop rabarbern med den kondenserade mjölken.
  6. Vänd ner grädden i rabarberblandningen.
  7. Häll upp i en stor form eller portionsformar. Frys i cirka 4 timmar.
  8. Dekorera med lite smalt skuren rabarber.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.