Lisas recept

Mat och bak

Rabarberkaka med crunch

| Inga kommentarer

Blåbärsmuffins med crunch
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8stycken
Portioner
8stycken
Blåbärsmuffins med crunch
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8stycken
Portioner
8stycken
Ingredienser
Muffins
Topping
Portioner: stycken
Instruktioner
Topping
  1. Blanda samman alla ingredienser till en smulig massa.
Smet
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret.
  3. Vispa ägg, socker och vaniljsocker fluffigt.
  4. Blanda ihop de torra ingredienserna.
  5. Häll i det smälta smöret och mjölken och sikta därefter ner de torra ingredienserna. Blanda sist ner blåbären.
  6. Fyll en sockerkaksform eller springform. Tryck ner rabarbern i smeten. Fördela toppingen ovanpå. Grädda mitt i ugnen i cirka 20-25 minuter.
  7. Låt svalna innan du siktar över lite florsocker. Servera eventuellt vaniljglass.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.