Lisas recept

Mat och bak

Smördegstart med lax

| Inga kommentarer

Snittar - Smördegstart med lax

Smördegstart med lax
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
De här tartarna kan du göra i vilken form som helst. Jag brukar ta ut rundlar cirka 5 centimeter i diameter.
Portioner Förberedelsetid
20st 10minuter
Tillagningstid
20minuter
Portioner Förberedelsetid
20st 10minuter
Tillagningstid
20minuter
Smördegstart med lax
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
De här tartarna kan du göra i vilken form som helst. Jag brukar ta ut rundlar cirka 5 centimeter i diameter.
Portioner Förberedelsetid
20st 10minuter
Tillagningstid
20minuter
Portioner Förberedelsetid
20st 10minuter
Tillagningstid
20minuter
Ingredienser
Portioner: st
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Nagga smördegen. Ta ur rundlar. Jag får ut cirka 20 stycken på en rulle smördeg smördeg. Vispa upp ett ägg och pensla rundlarna.
  3. Grädda mitt i ugnen i cirka 5-10 minuter tills de fått fin färg. Höjer de sig för mycket kan du platta till dem med en stekspade när de kommer ut från ugnen. Låt svalna.
  4. Lägg på en bit lax, toppa med en klick gräddfil, löjrom och finhackad lök. Avsluta med en dillkvist.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.