Lisas recept

Mat och bak

Toast med chevrekräm och timjan

| Inga kommentarer

Toast med chevrekräm och timjan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
De här små rackarna är väldigt goda. Strykande åtgång garanteras. Du kan förbereda brödet och göra röran redan dagen innan. Beroende på om de ska ätas som förrätt eller som drinktilltugg kan du anpassa storleken därefter. Jag brukar stansa ut rundlar som är 3 cm i diameter.
Portioner
30
Tillagningstid
30minuter
Portioner
30
Tillagningstid
30minuter
Toast med chevrekräm och timjan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
De här små rackarna är väldigt goda. Strykande åtgång garanteras. Du kan förbereda brödet och göra röran redan dagen innan. Beroende på om de ska ätas som förrätt eller som drinktilltugg kan du anpassa storleken därefter. Jag brukar stansa ut rundlar som är 3 cm i diameter.
Portioner
30
Tillagningstid
30minuter
Portioner
30
Tillagningstid
30minuter
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Skär eller stansa ut rundlar eller fyrkanter ur formfranskan. Undvik kanterna. Kan förberedas flera dagar innan, lägg de bara i en platspåse.
  2. Sätt ugnen på 200 grader och rosta i ugnen i cirka 5 minuter eller tills rundlarna fått färg. Låt rundlarna svalna.
  3. Spritsa eller bre ut röran på toasten. Garnera med färsk eller torkad timjan.
  4. Bland philadelphiaost, chevreost och honung. Värm gärna honungen lite i micron om den är för hård. Vispa gärna med en elvisp för att få det fluffigt.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.