Lisas recept

Mat och bak

Våffelkakor

| 0 kommentarer

Våffelkakor

Våffelkakor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
40stycken
Portioner
40stycken
Våffelkakor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
40stycken
Portioner
40stycken
Ingredienser
Portioner: stycken
Instruktioner
  1. Rör ihop rumsvarmt smör och strösocker. Tillsätt ägg, bakpulver och vaniljsocker. Blanda ihop ordentligt. Jag använder elvisp.
  2. Tillsätt mjölet lite i taget till du får en smidig deg.
  3. Rulla degen till runda bollar. Jag väger mina till 15g.
  4. Värm ett våffeljärn. Placera bollarna i mitten om du vill kunna dela dina våffelkakor annars på sidan. Du kan grädda flera åt gången.
  5. Kan ätas som de är men är gott med vaniljglass till :).
Dela det här receptet

Kommentera

Obligatoriska fält *.