Lisas recept

Mat och bak

Vaniljpannacotta på kvarg med färska bär

| Inga kommentarer

Pannacotta på kvarg går inte riktigt att jämföra med pannacotta enbart på grädde, men den här varianten med färska bär och ett rån är riktigt god.

Vaniljpannacotta på kvarg med färska bär

Här hittar du receptet på de sagolikt goda rånen >>

Vaniljpannacotta på kvarg med färska bär
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Vaniljpannacotta på kvarg med färska bär
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Pannacotta
Dekoration
Portioner: personer
Instruktioner
  1. Lägg gelantinbladet i kallt vatten i minst 5 minuter.
  2. Koka upp grädden och sockret.
  3. Krama ur gelantinbladet och låt smälta ner i grädden. Blanda ner Kesellan.
  4. Häll upp i portionsglas och låt stå kallt i cirka 3 timmar.
Dekoration
  1. Dekorera med färska bär precis innan servering och eventuellt rån.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.