Lisas recept

Mat och bak

Bresalarullar med ruccula och rostade pinjenötter

| Inga kommentarer

Bresalarullar med ruccula och rostade pinjenötter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
6
Portioner
6
Bresalarullar med ruccula och rostade pinjenötter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
6
Portioner
6
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Placera bresalaon på plastfolie. Fördela skivorna så att de går lite omlott varandra.
  2. Bre på färskosten och rulla ihop till en rulle. Förvara i kylen fram till servering. Vill du kunna skära riktigt snygga rundlar lägger du rullen i frysen några minuter innan du ska skära upp den.
  3. Mixa basilikan tillsammans med olivoljan.
  4. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de har fått färg.
  5. Pensla smör på båda sidor om brödet, stek i stekpanna tills de får gyllenbrun färg.
  6. Lägg ruccola i botten på ett fat. Skiva bresalaorullen och placera ut skivor på ruccolan. Dekorera med pinjenötter och ringla över basilikaoljan.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.