19 september, 2022
av Lisa
Inga kommentarer
Kategoriarkiv: Förrätter
15 januari, 2022
av Lisa
Inga kommentarer
Toast Skagen med picklad rödlök
En klassisk toast Skagen är aldrig fel. Att dessutom toppa den med picklad rödlök tar denna klassiker till nya höjder. Toast Skagen kan serveras både som förrätt eller som tilltugg till drinken om de görs lite mindre.
6 november, 2021
av Lisa
Inga kommentarer
Halloumivåfflor med crème fraiche, stenbitsrom, röd lök och räkor
Halloumivåfflor passar perfekt som förrätt eller som tilltugg till drinken. Du kan toppa dem med precis vad som helst.
29 juli, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Råraka med smetana, stenbitsrom och rödlök
Rårakor stekta i smör med smetana, stenbitsrom, rödlök och dill gör succé som förrätt eller till ett glas bubbel. Fortsätt läsa
1 april, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Smörstekt surdegsbröd med mozzarella, tomat, salami och basilika
Smörstekt surdegsbröd med mozzarella, tomat, basilika och salami passar perfekt som tilltugg till drinken eller bubblet innan maten. Fortsätt läsa
2 januari, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Avokadokräm med räkor
Avocadokräm med stenbitsrom, räkor, rödlök och dill är en enkel men god förrätt. Fortsätt läsa
28 december, 2016
av Lisa
Inga kommentarer
Räkcheesecake
Räkcheesecake med räkor, stenbitsrom, ägg, dill och citron. Passar både till julbordet, midsommarbuffén eller som förrätt. Fortsätt läsa
28 januari, 2016
av Lisa
Inga kommentarer
Löjromstårta med räkor
Färskosttårta med räkor, stenbitsrom, gräslök och rödlök. Perfekt till fördrinken, förrätt eller buffébordet. Fortsätt läsa
17 augusti, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
Chevretoast med honung och timjan
Chevretoast med honung och timjan passar både som förrätt eller som tilltugg till drinken/champagnen. Fortsätt läsa
18 april, 2014
av Lisa
Inga kommentarer
Bresalarullar med ruccula och rostade pinjenötter
18 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Löjromsbomb med räkor
Det här receptet på löjromsbomb gjorde jag första gången som förrätt till Nyårsafton. Eftersom det skulle vara lite finare gjorde jag var sin liten löjromsbomb. Receptet har jag hittat på Allt om Mat. Ingredienser 200 g philadelphiaost 2 dl creme … Fortsätt läsa
16 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Laxröra i snapsglas
Den här röran är egentligen ett recept till en kall laxpaj, men jag tycker den passar lika bra att ha i glas som förrätt eller tilltugg. Ingredienser: Så här gör du:
16 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Silltårta
Trots att jag inte äter sill brukar silltårtan jag gör alltid uppskattas. Receptet har jag fått från min pappa som alltid har uppdraget vid knytis att göra silltårtan. Ingredienser:
16 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Mini smörgåstårta
Jag älskar smörgåstårta men ännu mer älskar jag att göra dem. Ingredienser: Rökt lax Färska räkor Dill Creme fraiche Gräddfil Pepparrot Formfranska Ägg Garnering: Citron till garnering Dillkvist Så här gör du: Börja med att koka äggen. De ska vara … Fortsätt läsa
15 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Västerbottenpaj
Västerbottenpaj är enkelt att göra men väldigt gott. Perfekt att göra i mindre pajformar som förrätt. Fortsätt läsa