Vem vill äta färskt bröd till frukost eller varför inte till kvällen. Dessa långjästa ciabatta kan du förbereda antingen på kvällen eller morgonen beroende på när du vill avnjuta dem.
30 augusti, 2020
av Lisa
Inga kommentarer
30 augusti, 2020
av Lisa
Inga kommentarer
Vem vill äta färskt bröd till frukost eller varför inte till kvällen. Dessa långjästa ciabatta kan du förbereda antingen på kvällen eller morgonen beroende på när du vill avnjuta dem.
15 mars, 2020
av Lisa
Inga kommentarer
Kalljästa frallor är perfekt om du vill ha färskt bröd på morgonen men inte är tillräckligt morgonpigg för att gå upp i tid för att sätta en deg. Fortsätt läsa
25 februari, 2020
av Lisa
2 kommentarer
Frasiga frukostbullar med morötter gör brödet väldigt saftigt och gott. Kan både kalljäsas eller bakas som vanligt. Fortsätt läsa
9 februari, 2020
av Lisa
2 kommentarer
Kalljästa frukostbullar med solrosfrön. Fortsätt läsa
12 augusti, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Bagels är så gott men kräver sitt tålamod. Degen är väldigt lös och det gör det kladdigt och extra svårt att få till de små godingarna.
30 juli, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Enkla och goda tekakor som går snabbt att göra. Godast precis nybakade. Fortsätt läsa
25 december, 2017
av Lisa
Inga kommentarer
Det här julbrödet är jag uppväxt med. Det är inget karaktäristiskt julbröd men för mig är det jul :). Dessutom är det riktigt gott att rosta.
3 september, 2017
av Lisa
2 kommentarer
Det här receptet på småfranska med vallmofrö har hängt med sen hemkunskapen i skolan. Många år med andra ord, men de är fortfarande lika goda.
8 januari, 2017
av Lisa
Inga kommentarer
Sesamfyllda frukostbullar är ljusa matbröd som är godast precis nygräddade och kan ätas precis som de är. Fortsätt läsa
9 juli, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
Focacciadegen är en jättebra grund för mycket. De här små minilimporna med flingsalt är så goda att de kan ätas bara som de är. Fortsätt läsa
5 juli, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
De här små bollarna (muffinsarna) passar perfekt på buffébordet eller som drinktilltugg. Inuti gömmer sig oliver och fetaost.
29 juni, 2014
av Lisa
Inga kommentarer
Twist med frön är ett ljust matbröd med solrosfrön, pumpakärnor, sesamfrön och linfrön. Fortsätt läsa
10 maj, 2014
av Lisa
Inga kommentarer
Minilimpor med oregano och flingsalt passar till buffébordet eller till middagen. Fortsätt läsa
19 juli, 2013
av Lisa
Inga kommentarer
Bagels är fantastiskt gott, men att göra egna blir inte riktigt som färdigköpta. Jag tyckte det var lite för omständigt att göra dem och de var godast direkt. Fortsätt läsa
13 februari, 2013
av Lisa
Inga kommentarer
Att göra sitt eget matbröd är oslagbart. Polarkakor är enkla att göra och äts med fördel direkt. Fortsätt läsa
22 september, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Det här receptet har kommit att bli en favorit. De är otroligt saftiga. Gillar du inte pumpakärnor kan du förstås välja att antingen skippa dem helt eller välja något annat att toppa med. Fortsätt läsa
21 augusti, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Tekakor är alltid gott. Det här receptet innehåller havregryn och blir därför lite matigare. Fortsätt läsa
19 augusti, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Det här receptet på baguetter kommer från Leila Lindholm som har döpt receptet till supergod baguett och de var verkligen supergoda. Krävs lite planering eftersom deg 1 gärna ska göras dagen innan. Fortsätt läsa
17 augusti, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Det här receptet på grahamsbullar kommer från hemkunskapen när jag gick i skolan. Receptet ger bara 6 bröd, så jag brukar dubbla receptet. Fortsätt läsa
11 augusti, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Ciabatta är lite omständigt att göra, men definitivt värt det. Fortsätt läsa
9 augusti, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Ett verkligen slaskigt bröd att göra men fantastiskt gott att äta både som det är eller till soppa eller paj. Fortsätt läsa
16 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Det här brödet är fantastiskt gott och fungerar både varmt och kallt. Receptet kommer från Leila Lindholm. Jag har flera gånger haft det med mig i picknickkorgen. Ingredienser: 15 g färsk jäst 3 dl ljummet vatten 2 msk olivolja 1 … Fortsätt läsa
15 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Ibland måste det gå snabbt och då tycker jag stekpannebröd kan vara smidigt att göra. Fortsätt läsa
15 juli, 2011
av Lisa
Inga kommentarer
Det här receptet är mitt absoluta favoritrecept när det gäller focaccia. Receptet kommer från Johan Söderström. Fortsätt läsa