Det här receptet följde med bagel-formarna jag köpte från Lekue. Jag tycker receptet är alldeles för sött och saknar salt men väljer att lägga ut det som det är eftersom smaken är olika.
25 september, 2021
av Lisa
Inga kommentarer
25 september, 2021
av Lisa
Inga kommentarer
Det här receptet följde med bagel-formarna jag köpte från Lekue. Jag tycker receptet är alldeles för sött och saknar salt men väljer att lägga ut det som det är eftersom smaken är olika.
30 augusti, 2020
av Lisa
Inga kommentarer
Vem vill äta färskt bröd till frukost eller varför inte till kvällen. Dessa långjästa ciabatta kan du förbereda antingen på kvällen eller morgonen beroende på när du vill avnjuta dem.
3 maj, 2020
av Lisa
Inga kommentarer
Pizzabröd av samma deg som hamburgerbröd men med flingsalt på passar perfekt att bara äta som de är. Fortsätt läsa
2 maj, 2020
av Lisa
Inga kommentarer
Hemmagjorda hamburgerbröd slår färdigköpta. Det här receptet kräver lite längre jäsning, men med lite planering är det värt det. Fortsätt läsa
24 april, 2020
av Lisa
Inga kommentarer
13 april, 2020
av Lisa
Inga kommentarer
Råksiktskakor är enkla att göra och riktigt goda med en skiva ost på eller varför inte en räkmacka, mums! Fortsätt läsa
15 mars, 2020
av Lisa
Inga kommentarer
Kalljästa frallor är perfekt om du vill ha färskt bröd på morgonen men inte är tillräckligt morgonpigg för att gå upp i tid för att sätta en deg. Fortsätt läsa
25 februari, 2020
av Lisa
2 kommentarer
Frasiga frukostbullar med morötter gör brödet väldigt saftigt och gott. Kan både kalljäsas eller bakas som vanligt. Fortsätt läsa
9 februari, 2020
av Lisa
2 kommentarer
Kalljästa frukostbullar med solrosfrön. Fortsätt läsa
12 augusti, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Bagels är så gott men kräver sitt tålamod. Degen är väldigt lös och det gör det kladdigt och extra svårt att få till de små godingarna.
6 augusti, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Skållade grahamsbullar med riktigt mycket smör och ost, mums! Fortsätt läsa
30 juli, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Enkla och goda tekakor som går snabbt att göra. Godast precis nybakade. Fortsätt läsa
29 juli, 2018
av Lisa
Inga kommentarer
Det finns många olika recept på scones. Det här receptet är lite sötare då det innehåller vaniljpulver.
25 december, 2017
av Lisa
Inga kommentarer
Det här julbrödet är jag uppväxt med. Det är inget karaktäristiskt julbröd men för mig är det jul :). Dessutom är det riktigt gott att rosta.
3 september, 2017
av Lisa
2 kommentarer
Det här receptet på småfranska med vallmofrö har hängt med sen hemkunskapen i skolan. Många år med andra ord, men de är fortfarande lika goda.
8 januari, 2017
av Lisa
Inga kommentarer
Sesamfyllda frukostbullar är ljusa matbröd som är godast precis nygräddade och kan ätas precis som de är. Fortsätt läsa
2 januari, 2017
av Lisa
Inga kommentarer
Scones i alla ära, men miniscones är nästan ännu godare bara för att de är små. Perfekt att servera till barnens mellis eller varför inte till lyxfrukosten eller brunchen. Fortsätt läsa
1 november, 2016
av Lisa
Inga kommentarer
Gör dina egna hamburgerbröd med eller utan sesamfrön. Perfekt att frysa in. Fortsätt läsa
28 juli, 2016
av Lisa
Inga kommentarer
Scones är vardagslyx eller helglyx för mig. Perfekt mellis till barnen, passar till brunchen eller myset på kvällen.
9 juli, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
Focacciadegen är en jättebra grund för mycket. De här små minilimporna med flingsalt är så goda att de kan ätas bara som de är. Fortsätt läsa
5 juli, 2015
av Lisa
Inga kommentarer
De här små bollarna (muffinsarna) passar perfekt på buffébordet eller som drinktilltugg. Inuti gömmer sig oliver och fetaost.
2 juli, 2014
av Lisa
Inga kommentarer
2 juli, 2014
av Lisa
Inga kommentarer
29 juni, 2014
av Lisa
Inga kommentarer
Twist med frön är ett ljust matbröd med solrosfrön, pumpakärnor, sesamfrön och linfrön. Fortsätt läsa
10 maj, 2014
av Lisa
Inga kommentarer
Minilimpor med oregano och flingsalt passar till buffébordet eller till middagen. Fortsätt läsa
18 januari, 2014
av Lisa
Inga kommentarer
Att baka matbröd är lika roligt som det är gott. Åtminstone tycker jag det. Dessa grova morotsbröd är enkla att göra men riktigt goda och matiga. Receptet kommer från Hembakat. Fortsätt läsa
19 juli, 2013
av Lisa
Inga kommentarer
Bagels är fantastiskt gott, men att göra egna blir inte riktigt som färdigköpta. Jag tyckte det var lite för omständigt att göra dem och de var godast direkt. Fortsätt läsa
10 juli, 2013
av Lisa
Inga kommentarer
Grova frukostbullar innehåller en massa olika frön och nötter för den som önskar. Fantastiskt gott och nyttigt matbröd. Fortsätt läsa
13 februari, 2013
av Lisa
Inga kommentarer
Att göra sitt eget matbröd är oslagbart. Polarkakor är enkla att göra och äts med fördel direkt. Fortsätt läsa
25 december, 2012
av Lisa
Inga kommentarer
Ett gott bröd med massor med frön och västerbottenost som går snabbt att göra. Lämpar sig bäst att ätas direkt. Fortsätt läsa