Kexchokladpaj med vaniljkesella och färska jordgubbar går relativt snabbt att slänga ihop och det bästa är att du inte behöver ugn.
        Ingredienser    
                
        Pajskal    
                - 15st digestivkex
- 150g chokladmörk eller ljus
        Fyllning    
                - 2burkar Kesella vanilj
- 1liter jordgubbar
- florsockerkan uteslutas
        
    Portioner: personer
    
                
        Instruktioner    
                
        Pajskal    
                - Smält chokladen över vattenbad eller i micron. Jag använder Marabou mjölkchoklad, men det går lika bra med annan mörk eller ljus choklad.
- Mixa digestivkexen fint i en mixer.
- Häll ner chokladen och mixa ihop till en deg.
- Tryck ut i en springform, cirka 24 centimeter. Ställ in i kylen för att stelna.
        Fyllning    
                - Skiva och/eller dela jordgubbarna.
- Fyll pajskalet med Kesella och toppa med jordgubbar.
- Sikta eventuellt över lite florsocker.
        Drivs avWP Ultimate Recipe    
         
			
		

 
    