Lisas recept

Mat och bak

Kexchokladpaj med vaniljkesella och jordgubbar

| Inga kommentarer

Kexchokladpaj med vaniljkesella och färska jordgubbar går relativt snabbt att slänga ihop och det bästa är att du inte behöver ugn.

Kexchokladpaj med vaniljkesella och färska jordgubbar

Kexchokladpaj med vaniljkesella och jordgubbar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Kexchokladpaj med vaniljkesella och jordgubbar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Pajskal
Fyllning
Portioner: personer
Instruktioner
Pajskal
  1. Smält chokladen över vattenbad eller i micron. Jag använder Marabou mjölkchoklad, men det går lika bra med annan mörk eller ljus choklad.
  2. Mixa digestivkexen fint i en mixer.
  3. Häll ner chokladen och mixa ihop till en deg.
  4. Tryck ut i en springform, cirka 24 centimeter. Ställ in i kylen för att stelna.
Fyllning
  1. Skiva och/eller dela jordgubbarna.
  2. Fyll pajskalet med Kesella och toppa med jordgubbar.
  3. Sikta eventuellt över lite florsocker.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.