Lisas recept

Mat och bak

Krämig fläskfilépasta med parmesan och champinjoner

| Inga kommentarer

Krämig fläskfilépasta med parmesan och champinjoner
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Krämig fläskfilépasta med parmesan och champinjoner
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Putsa fläskfilén och strimla. Stek i smör eller olja.
  2. Dela champinjonerna i kvartar. Fräs champinjonerna och pressad vitlök i olivolja i någon minut.
  3. Blanda ihop champinjonerna och fläskfilén. Tillsätt grädde och den rivna parmesanen. Tillsätt basilika och smaka av med salt och peppar.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.