Lisas recept

Mat och bak

Limesås med vitlök

| Inga kommentarer

Den här limesåsen med vitlök passar perfekt till kyckling eller lax.

Limesås med vitlök
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8
Portioner
8
Limesås med vitlök
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
8
Portioner
8
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Tvätta limen och riv skalet. Blanda ihop crème fraiche, rivet limeskal, saften från limen och riven vitlök. Smaka av med salt och peppar.
  2. Ställ in i kylen. Såsen blir krämigare om den får stå kallt några timmar.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.