De här små minipannkakorna, Poffertjes, är precis lika goda som de ser ut. De görs enklast i ett poffertjes-järn. 
        Ingredienser    
                
        Dekoration    
                - florsocker
- vaniljglass
- grädde
- färska bärjordgubbar, hallon, blåbär
        
    Portioner: personer
    
                
        Instruktioner    
                - Smula jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm till 37 grader. Häll hälften av mjölkblandningen över jästen och lös upp den.
- Tillsätt vetemjölet och saltet och blanda till en klumpfri smet. Häll därefter över resten av mjölkblandningen och blanda till en slät smet.
- Täck smeten och låt jäsa i cirka 1 timme.
- Smörj en poffertjespanna med smör. Fyll upp med smet nästan ända upp till kanten. Vänd när ovansidan torkat till och de börjat få färg på undersidan. 
        Servering    
                - Lägg upp plättarna och sikta florsocker över. Dekorera med valfria bär och servera med glass och/eller grädde. 
        Drivs avWP Ultimate Recipe    
         
			
		
 
    