Recept på jordgubbscheesecake i tortillabröd. En enkel men god efterrätt som passar mer till fikat än som dessert. Receptet kommer från Allt om mat.
        Ingredienser    
                
        Tortilla    
                - 4st minitortillabröd
- 200g naturell färskost
- 50g smör
- 10st jordgubbar
- 4st kakorExempelvis havreflarn
        Kardemummasocker    
                - 1dl strösocker
- 1tsk kardemummakärnormortlade
        
    Portioner: 
    
                
        Instruktioner    
                
        Förberedelse    
                - Koka upp smöret i en kastrull och låt det stå i cirka 1 minut. Häll över smöret i en skål utan att få med bottensatsen.
- Blanda socker och stött kardemumma på ett fat.
- Skiva jordgubbarna.
        Montering    
                - Bred färskosten på bröden. Fördela jordgubbar på ena halvan av brödet. Krossa kakorna och strö dem över jordgubbarna. Vik ihop och tryck till lite.
        Tillagning    
                - Stek bröden i det skirade smöret tills de fått fin färg på båda sidor och är krispiga. 
- Vänd dem i kardemummasockret och servera direkt. 
        Drivs avWP Ultimate Recipe    
         
			
		

 
    