Ingredienser    
                
        Deg:    
                - 500g smör
- 10dl vetemjöl
- 4dl strösocker
- 1msk vaniljsocker
- 1msk bakpulver
        Fyllning    
                - 4st ägg
- 1burk kesella med vaniljsmak250g
- 5dl creme fraiche
- 3dl strösocker
- 1msk vaniljsocker
        Dekoration    
                - florsocker
- färska bärexempelvis hallon, blåbär eller jordgubba
        
    Portioner: stycken
    
                
        Instruktioner    
                - Sätt ugnen på 200 grader.
        Fyllning    
                - Vispa ihop ägg, kesella, creme fraiche, strösocker och vaniljsocker. 
        Deg    
                - Blanda rumsvarmt smör, mjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver. Gärna i en matberedare eftersom degen blir ganska stor.
- Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna eller rulltårtsplåt, cirka 30x40 centimeter. Dela degen i två lika stora delar. Tryck ut hälften av degen på pappret. 
- Häll fyllningen över bottnen. 
- Smula resten av degen över krämen. Dela degen i ganska små klumpar. 
- Grädda strax under mitten i ugnen, cirka 35 minuter. Låt svalna och skär i rutor eller trianglar. 
        Servering    
                - Sikta florsocker över kakan och dekorera eventuellt med färska bär, exempelvis hallon, blåbär eller jordgubbar. 
        Drivs avWP Ultimate Recipe    
         
			
		

 
    