Lisas recept

Mat och bak

Baguette med mozzarella, tomat, salami och oliv

| Inga kommentarer

baguette-med-mozzarella-tomat-salami-olivBeroende på hur många snittar du vill göra, kan du själv anpassa antalet. Du kan också välja vilken typ av salami du vill ha. Det går åt en ingrediens per snitt,  en skiva baguette, mozzarella, salami och en oliv. För den som önskar en vegetarisk variant, så kan salamin uteslutas.

Baguette med mozzarella, tomat, salami och oliv
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Baguette med mozzarella, tomat, salami och oliv
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
Rosta baguetten
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär baguetten i skivor, cirka 1 centimeter. Pensla olivolja eller smält smör på baguetteskivorna, smula lite flingsalt på ovansidan och rosta mitt i ugnen i cirka 5 minuter. Låt svalna.
Montering
  1. Skär tomaterna och mozzarellan i skivor.
  2. Lägg på en skiva mozzarella på baguetten, därefter tomatskivan. Strö över lite salladskrydda eller oregano på tomaten.
  3. Trä på en oliv och två skivor salami på en tandpetare och sätt ner i baguetten.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.