Lisas recept

Mat och bak

Tre nya snittar testas som passar som tilltugg eller förrätt

| Inga kommentarer

På fredag går en kollega i pension och jag har blivit ombedd att fixa lite snittar. Det kommer inte bjudas på något mat utan snittar och bubbel följt av kaffe och tårta. Min teori är att man fredag eftermiddag kommer vara lite småhungrig och därför funderar jag på lite matigare snittar. Våra vänner familjen Helminen som så ofta får vara mina testpersoner, fick vara det även den här gången. Så här slutade resultatet:

  1. Baguette med plommonmarmelad, ost och prosciutto (i mitten)
  2. Baguette med soltorkad tomat och basilikaröra med salami (längst ner/till höger)
  3. Baguette med mozzarella, tomat, salami och oliv (längst upp/till vänster)

Jag har inte bestämt mig om alla tre kommer att dyka upp på fredag.

2015-03-21 15.21.05_webb 2015-03-21 15.20.43_webb

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.