Lisas recept

Mat och bak

Filmjölkslimpa

| Inga kommentarer

Filmjölkslimpa

Tips
Du kan även blanda i frukt och nötter i brödet. Minska då mängden frön (totalt 4 dl) motsvarande mängd som du lägger till frukt och/eller nötter.
Filmjölkslimpa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Filmjölkslimpa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt oljan, sirapen och filmjölken. Rör om kraftigt till en jämn smet.
  3. Häll upp smeten i två smorda avlånga formar och grädda i nedersta delen av ugnen i 100 minuter.
  4. Under tiden bröden gräddas blir de mörkare och mörkare. Färgen kommer från den mörka sirapen. När de är klara ska bröden vara riktigt mörka.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.