Fläskfilégryta som passar både till pasta, hasselbackspotatis eller kokt postatis. Går att servera både till vardag och fest.
Ingredienser
- 2st fläskfiléercirka 500g styck
- 200g färskostPhiladelphiaost
- 2,5dl grädde40%
- 2msk kinesisk soja
- 2msk oxfondkoncentrerad
- 1tsk samba oelek
- 1msk rosépeppargrovt krossad
- 1tsk svartvinbärsgleé
- salt och peppar
- smöratt steka fläskfilén i
- färsk timjantill deoration
Portioner:
Instruktioner
- Putsa fläskfiléerna och strimla filéerna om du ska ha pasta till receptet. Om du istället ska ha potatis till receptet skär dem i tunna skrivor.
- Bryn fläskfilén i smör så att de får fin färg.
- Vispa ihop färskost, grädde, oxfond, soja samba olek och rosépappar i en kastrull. Koka upp.
- Blanda fläskfilé och sås och låt puttra på svag värme i några minuter. Smaka av med salt, peppar och svartvinbärsgelé.
- Servera med pasta, kokt potatis, klyftpotatis eller hasselbackspotatis, Dekorera gärna med färsk timjan.
Drivs avWP Ultimate Recipe