Lisas recept

Mat och bak

Fläskfilégryta

| Inga kommentarer

Fläskfilégryta som passar både till pasta, hasselbackspotatis eller kokt postatis. Går att servera både till vardag och fest.

Fläsfilégryta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Fläsfilégryta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Putsa fläskfiléerna och strimla filéerna om du ska ha pasta till receptet. Om du istället ska ha potatis till receptet skär dem i tunna skrivor.
  2. Bryn fläskfilén i smör så att de får fin färg.
  3. Vispa ihop färskost, grädde, oxfond, soja samba olek och rosépappar i en kastrull. Koka upp.
  4. Blanda fläskfilé och sås och låt puttra på svag värme i några minuter. Smaka av med salt, peppar och svartvinbärsgelé.
  5. Servera med pasta, kokt potatis, klyftpotatis eller hasselbackspotatis, Dekorera gärna med färsk timjan.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.