Lisas recept

Mat och bak

Halloumivåfflor med crème fraiche, stenbitsrom, röd lök och räkor

| Inga kommentarer

Halloumivåfflor passar perfekt som förrätt eller som tilltugg till drinken. Du kan toppa dem med precis vad som helst.

Halloumivåfflor med crème fraiche, stenbitsrom, röd lök och räkor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Halloumivåfflor med crème fraiche, stenbitsrom, röd lök och räkor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Hallomivåfflor
Topping
Portioner:
Instruktioner
  1. Riv halloumin på den grova sidan på rivjärnet. Blanda i potatismjölet.
  2. Finhacka rödlöken.
  3. Värm våffeljärnet och smöra in det vid behov.
  4. Du kan välja att göra små eller stora våfflor. Jag gör mina med 0,5dl ost.
  5. Grädda i våffeljärnet. Toppa med crème fraiche, stenbitsrom, räkor, röd lök och eventuell dill. Servera och äta direkt.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.