Lisas recept

Mat och bak

Havreflarn med olika färskostfyllningar

| Inga kommentarer

Havreflarn med olika färksostfyllningar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
De här små havreflarnen med olika fyllningar är perfekta om man vill ha något sött men litet till kaffet efter maten. Små som de är kan man tillåta sig att ta både två och tre.
Havreflarn med olika färksostfyllningar
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
De här små havreflarnen med olika fyllningar är perfekta om man vill ha något sött men litet till kaffet efter maten. Små som de är kan man tillåta sig att ta både två och tre.
Ingredienser
Havreflarn
Fyllning 1
Fyllning 2
Fyllning 3
Portioner:
Instruktioner
Havreflarn
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt de övriga ingredienserna och rör till en jämn smet.
  3. Klicka ut små klickar av smeten glest på plåtar med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen cirka 6 minuter. Låt kakorna svalna på plåten.
Fyllning 1
  1. Rör ihop färskosten med florsocker, vanilj och apelsinskal.
  2. Bre eller spritsa ut fyllningen försiktigt på hälften av kakorna. Lägg ihop dem två och två.
Fyllning 2
  1. Bre eller spritsa ut fyllningen på kakorna.
  2. Skiva jordgubbar och lägg på fyllningen.
Fyllning 3
  1. Bre eller spritsa ut fyllningen på kakorna.
  2. Skiva jordgubbar och lägg på fyllningen.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.