Ingredienser
Portioner: stycken
Instruktioner
- Lös jästen i mjölken. Blanda alla ingredienserna i maskin 3 min långsamt och 7 min snabbt, degen ska kännas smidig.
- Ta upp degen på bakbord och forma den rund, lägg tillbaka den i bunken och täck. Låt vila i 30 minuter.
- Kavla ut degen till en rektangel på mjölat bakbord cirka 50 centimeter lång och 30 centimeter bred.
- Bred ut det rumsvarma smöret och strö på vaniljsockret på hela degen.
- Vik den övre kanten till den undre och skär remsor, snurra ihop remsorna till bullar eller kringlor.
- Lägg bullarna på plåt med bakplåtspapper och låt dem jäsa under plast eller bakduk i 90-120 minuter.
- Grädda bullarna på 210°C i cirka 10 minuter.
- Pensla de varma bullarna med smällt smör och vänd dem i strösocker.

Drivs avWP Ultimate Recipe

