De här mjuksega kakorna är underbart goda som de är, men kan också ätas med glass och chokladsås.
Ingredienser
- 75g smör
- 2dl vetemjöl
- 1dl strösocker
- 4msk kakao
- 2tsk vaniljsocker
- 2tsk bakpulver
- 1nypa salt
- 1dl ljus sirap
Portioner:
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret på låg värme.
- Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
- Häll det smälta smöret och sirapen i bunken med de torra ingredienserna och blanda.
- Jag tycker det går lättare att rulla smeten om den får stå några minuter. Jag gör mina kakor 20 gram eller 30 gram. Placera bollarna på en plåt med mellanrum eftersom de smälter ut. Jag lägger inte fler än 10 bollar på en plåt.
- Grädda mitt i ugnen 10 minuter. Kakorna känns ofärdiga, men stelnar när de har svalnat.

Drivs avWP Ultimate Recipe
