Lisas recept

Mat och bak

Kladdkakskakor

| Inga kommentarer

De här mjuksega kakorna är underbart goda som de är, men kan också ätas med glass och chokladsås.

Kladdkakskakor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Kladdkakskakor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret på låg värme.
  3. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  4. Häll det smälta smöret och sirapen i bunken med de torra ingredienserna och blanda.
  5. Jag tycker det går lättare att rulla smeten om den får stå några minuter. Jag gör mina kakor 20 gram eller 30 gram. Placera bollarna på en plåt med mellanrum eftersom de smälter ut. Jag lägger inte fler än 10 bollar på en plåt.
  6. Grädda mitt i ugnen 10 minuter. Kakorna känns ofärdiga, men stelnar när de har svalnat.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.