Ingredienser    
                - 100g smör eller margarin
- 2st ägg
- 1,5dl strösocker
- 5dl vetemjöl
- 1,5tsk bakpulver
- 1tsk vaniljsocker
- 2msk lavendeltorkad eller färsk
        
    Portioner: 
    
                
        Instruktioner    
                - Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret, häll över i en bunke och rör ner äggen.
- Blanda de torra ingredienserna och vänd ner det i bunken.
- Forma degen till 3 längder och lägg dem på en plåt.
- Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
- Ta ut dem och sänk temperaturen till 125 grader.
- Skär längderna i 1 centimeter tjocka skivor och lägg tillbaka dem på plåten.
- Torka skorporna i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.
- Stäng av ugnen och låt skorporna stå och torka i eftervärmen tills ugnen kallnat (eller över natten).
        Drivs avWP Ultimate Recipe    
         
    