Ingredienser    
                
        Deg    
                - 100g smör
- 1,5dl strösocker
- 1st ägg
- 5droppar bittermandelarom
- 2dl gräddfil
- 5,5dl vetemjöl
- 2tsk hjorthorssalt
        Gardering    
                
        
        
    Portioner: 
    
                
        Instruktioner    
                - Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda ihop rumsvarmt smör med strösocker. TIllsätt, ägg, bittermandelarom och gräddfil och blanda ihop.
- Blanda mjöl och hjorthorssaltet i en bunke.
- Tillsätt mjölblandningen till smörsmeten och blanda ihop. Degen är ganska lös och kladdig.
- Rulla degen till en rulle och dela i lagom stora mandekubbar. Jag gör mina 20 gram.
- Doppa i pärlsocker.
- Lägg glest på plåt för att de inte ska gräddas ihop.
- Låt svalna. Förvara i tätförslutande burk. 
        Drivs avWP Ultimate Recipe    
        
 
    