Lisas recept

Mat och bak

MangoChia-pudding

| Inga kommentarer

MangoChia-pudding kan du äta både till frukost, mellis och efterrätt.

MangoChia-pudding
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
MangoChia-pudding
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner:
Instruktioner
  1. Tina eventuellt mangon innan du mixar den till en slät puré.
  2. Tillsätt kokosmjölk och Mapel syrup och mixa slätt.
  3. Tillsätt chiafrön, lite i taget under omrörning.
  4. Låt blandningen stå framme i rumstemperatur för att svälla lite. Rör gärna om då och då.
  5. Häll upp en eller flera täta burkar och förvara i kylskåpet.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.