Lisas recept

Mat och bak

Ost- och skinkpaj

| Inga kommentarer

Ost- och skinkpaj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
6personer
Portioner
6personer
Ost- och skinkpaj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portioner
6personer
Portioner
6personer
Ingredienser
Pajdeg
Fyllning
Portioner: personer
Instruktioner
Pajdeg
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen. Gärna i en matberedare. Låt degen vila i kylen medan du gör äggstanningen.
  3. Kavla eller tryck ut pajdegen i en pajform, cirka 24-28 centimeter i diameter. Jag kavlar alltid min pajdeg mellan plastfolie.
  4. Nagga botten på pajen och förgrädda pajskalet mitt i ugnen i cirka 10 minuter.
Äggstanning
  1. Vispa ihop ägg och grädde lätt. Tillsätt salt, peppar, ost och skinka.
  2. Häll i pajformen och grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter. Täck med aluminiumfolie om du tycker pajen börjar få för mycket färg.
Dela det här receptet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.